luni, 29 septembrie 2008

mult prea mult...mult

"Ne etalăm cu talentele deţinute, mergem pe stradă ca pe podium, râdem de ne prăpădim dar ştim că defapt suntem singuri, goi, neîmpliniţi. Oricâtă muncă ai depunde, oricât de mult te-ai dedica nu poţi rezolva tu singur problema asta.

Avem impresia că suntem fericiţi iar apoi ne plângem de milă.
Găsim fericirea, vrem mai mult. O pierdem, o vrem înapoi. E un ciclu ce ne vânează în fiecare perioadă a vieţii noastre.

În final realizăm că de fapt ne avem doar pe noi.

Pe noi să ne încurajăm,

să ne ţinem de mână,

să ne îmbrăţişăm.

Pe noi să ne iubim.

Egoism sau nu ăsta este adevărul. "

by Teo

*acest articol nu necesita nicio imagine, este mult prea mult

2 comentarii:

Lyzzuka spunea...

asa este adevarul pe care l-ai descoperit tu......si eu am ajuns la o concluzie asemanatoare....noi suntem responsabili de ceea ce ni se intampla....daca in teatru se spune ca putem deveni oricine....eu cred ca e valabil in orice conditii....daca noi nu ne iubim..cine sa ne iubeasca...cine sa aiba grija de noi? cum putem avea pretentia la independenta daca nu suntem in stare sa ne controlam..si aici ma refer mai mult la sentimente...ganduri.....egoism sau nu..suntem oameni si suntem subectivi..ne place sa visam si mai ales sa credem ca nu vom fi niciodata singuri

OneYoungVibe spunea...

monica, postul este publicat de catre mine(daca nu ai observat linkul) asa ca intr-un fel ma simt sa-ti raspund.
Adevarul descoperit sau concluzia la care am ajuns nu este neaparat aceea ca suntem singuri.
Singuri nu suntem niciodata, nici cand iesi pe strada nu esti singur.
Ceea ce am vrut eu sa punctez este faptul ca oricat ai incerca si te-ai dedica cuiva tot singur esti fiindca in esenta omul este construit pentru sine. Nu pentru societate sau suflet pereche. Astfel singuratatea prezenta constant in sufletele noastre nu denota o singuratate fizica sau sociala si pur spirituala sau psihica daca vrei sa-i spui asa.
Dpmdv toti oamenii sunt egoisti fiindca astfel suntem construiti. In cazul unui accident oricat de mult ai iubi o persoana tot pe tine o sa te salvezi asa ca nu se mai pune problema de " cine sa aiba grija de noi". Daca nu tu te cunosti si nu stii sa ai grija de tine nimeni nu o sa aiba niciodata.
Asta este realitatea.